Lichtbericht


Wil je voor jezelf een boodschap vanuit de Hemel ontvangen, en niet specifiek van iemand die de reis naar de hemel al gemaakt heeft?

Vraag dan eens een Lichtbericht bij mij aan.


Een lichtbericht is een bericht uit de hemel dat ik speciaal voor jou ontvang. Het is een mooie liefdevolle boodschap helemaal afgestemt op dit moment. Dit lichtbericht kan jou helpen met iets dat nu in je leven aanwezig is, en je aandacht heeft. Het is een boodschap uit de hemel dat jou inzicht kan geven in een gevoel, een situatie, een emotie of een uitdaging op dit moment. Deze boodschap is erop gericht om jou ergens bewust van te maken, je aan te sporen, je iets te laten voelen, ervaren of in te laten zien. Soms is het ook gewoon een mooie liefdevolle boodschap om jou te laten weten dat je goed bezig bent en je omringt wordt door licht en liefde.

Het contact met dit licht of de hemel is er altijd, want wij zijn er vanuit liefde allemaal mee verbonden. Dat geldt niet alleen voor mij, maar voor iedereen. Jij bent zelf ook in staat om Lichtberichten te ontvangen. Je bent alleen vergeten hoe dat moet.

Het enige wat er van jouw kant nodig is, is om je open te stellen voor dit Lichtbericht, zodat jij het daadwerkelijk ook kan ontvangen. Een Lichtbericht is meer dan woorden, het is ook een energetische boodschap die heel graag ontvangen wil worden zodat het bij jou kan indalen, en zijn werk kan doen.

Ik neem geen vragen mee, ik neem alleen het bericht voor jou aan, en verwoord alles in een Worddocument dat ik je mail. Een Lichtbericht is een mooi cadeautje voor jezelf, of om aan iemand te geven.

Mocht je het als cadeautje aan iemand willen geven, dan is toestemming van die ander nodig. Hij of zij kan zich dan openstellen om het Lichtbericht in ontvangst te nemen.


Lichtbericht als cadeau voor iemand anders:


Stuur mij een mailtje met jouw naam en naam van degene aan wie jij het Lichtbericht wil geven.

Laat diegene mij een email sturen met: OK, naam en geboortedatum.

Jij mag de 15,- van het Lichtbericht naar mij overmaken. (Graag naam van die ander bij betalingskenmerk noemen)

Ik mail het Lichtbericht binnen nu en 2 weken, als de betaling binnen is, naar degene voor wie het bericht bestemd is.

Jou laat ik dan weten dat diegene zijn of haar lichtbericht ontvangen heeft.


Een Lichtbericht kost 15,- incl.btw.

Het bericht is nooit langer dan een 1/2 A4tje. (ongeveer 10-15 regels)

Ik neem geen vragen mee.

Mijn betalingsgegevens zijn: NL61ABNA 0572 3363 22 te name van M.J.M van den Hurk (mijn meisjesnaam)

Als de betaling binnen is ontvang je het Lichtbericht binnen nu en 2 weken.