Diensten:

Ik schrijf brieven met mensen die in de hemel zijn. Dat helpt jou weer om een stap verder te komen met je gemis en verdriet. In de brief worden vaak vragen beantwoord. Ook kan er inzicht worden gedeeld door degene die nu in de hemel is. Hierdoor kun jij dingen hopelijk beter afsluiten, en weer een stukje lichter verder gaan. Ook helpt een brief je om weer een stukje verder te komen in je rouwproces. Het helpt jou vaak niet alleen, maar ook degene die nu in de hemel is. Vaak willen jouw dierbaren je laten weten hoe het met ze gaat, waar ze nu staan en wat ze geleerd hebben. Ze staan vaan te popelen om iets van zich te laten horen.


De dingen die besproken worden in de brief uit de hemel kunnen mooie inzichten zijn, maar ook dingen die ze anders zouden hebben willen doen. Net als hier op aarde hebben ervaren ze blijheid, liefde maar ook soms verdriet of spijt. Het kan zijn dat ze anders naar zichzelf zijn gaan kijken omdat ze dingen hebben geleerd en nu het overzicht meer hebben van hun leven op aarde.

Naast de brieven die ik met overleden mensen schrijf, ontvang ik ook persoonlijke Lichtberichten voor jou of voor iemand aan wie je een Lichtbericht cadeau wilt geven. Meer hierover onder kopje Lichtbericht in het menu. Zo hoop ik meer licht te verspreiden in de wereld.

Naast deze diensten werk ik ook graag met ouders en kinderen en eigenlijk iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Meer hierover vind je op mijn andere website: www.kristalhelderhoren.nl.


Handig om te weten:


Ons contact gaat via de mail. De brief ontvang je als Worddocument.


Een brief is meestal 1 a 1,5 A4tje lang. Een enkele keer iets langer, maar dat ligt aan degene met wie ik de brief schrijf,

en hoe goed hij of zij de woorden kan overbrengen en hoeveel hij of zij met mij kan en wil delen.


Een brief ontstaat uit een verbinding in de energie, en vanuit liefde.


Ik stel mij volledig open voor degene met wie ik de brief schrijf, ik luister aandachtig en stel vragen.

Helaas worden niet altijd alle vragen beantwoord in de brief. Ik verwoord in de brief wat er verwoord kan en mag worden voor jou.


De brief is altijd een persoonlijke brief voor jou en niet over en voor andere mensen.


Een brief uit de hemel kan van jouw man, vrouw, kind, ongeboren kind, vriend, vriendin, vader, moeder, opa of oma zijn.


Vragen over tijd, toekomst en oorzaak van overlijden neem ik niet mee.

Het gebeurd bijna nooit dat iemand niet meer in de hemel is en ik geen brief kan schrijven, dan krijg jij jouw geld terug.

Het kan ook zijn dat ik gevoelsmatig geen brief kan en wil schrijven voor en met iemand, dan mag ik jou dit zonder opgaaf van reden, van te voren laten weten.

Een brief uit de hemel of lichtbericht vervangt geen medicijnen, of andere behandelingen van een dokter, ziekenhuis, specialist, therapeut.


Een brief uit de hemel kost 50,- incl.btw.

Als de betaling binnen is ontvang je de brief binnen nu en 2 weken.


Een brief uit de hemel

Ja! Ik wil een brief uit de hemel.

Kosten 50,- incl.btw.
Lichtbericht

Ja! Ik wil een lichtbericht.

Kosten 15,- incl.btw.