Over mij:

Mijn naam is Sandra Laureys, ik ben getrouwd met mijn grote liefde, en moeder van 2 tieners en 3 poezen. Wij wonen in Wijk aan Zee. Met mijn innerlijke zintuigen maak ik contact met de Spirituele Wereld, oftewel de mensen/zielen/gidsen en engelen in de Hemel. Ik noem het de Hemel, maar eigenlijk zijn jouw overleden dierbaren vanuit een ander laagje altijd bij je.

Dit contact gaat heel anders dan hoe wij hier op aarde met elkaar communiceren. Het is alsof alleen datgene wat echt belangrijk is naar voren komt tijdens de verbinding. Niet op alles komt een antwoord en soms laat Spirit weten hoe het met diegene gaat omdat communicatie niet altijd zo makkelijk gaat.

Ik zie het als hartcontact.

Vaak is het een taal van indrukken in beeld, geluid, (geur), weten en vooral voelen bij dit alles. Vaak stromen de zinnen als vanzelf op het papier. Iemand zoals ik noemen ze soms een schrijfmedium.


Zo schrijf ik Een Brief uit de Hemel of een Lichtbericht  voor jou.

Daar is verder niet zoveel voor nodig;


Een foto waar iemand alleen op staat.

Een geboortedatum en datum van vertrek naar de hemel.

Gezinssituatie alleen voornamen en leeftijd.

Jouw vragen of reden van het contact.

Het (mail) adres waar de briefuitdehemel naar toe gestuurd mag worden. (Ik kan deze ook per post versturen).


Overleden dierbaren maken op heel veel manieren contact met ons, want wij zijn en blijven vanuit de energie in liefde verbonden. Onze geliefden in de hemel willen ons maar al te graag laten weten hoe het met ze gaat, dat ze bij ons zijn, en wat ze geleerd hebben op hun doorreis. Ze willen dolgraag vragen beantwoorden en inzicht geven in de dingen die bij ons spelen.

Soms is het niet precies wat wij van de brief verwachten, maar wel juist datgene wat wij nu nodig hebben om weer een mooie stap te maken met ons gemis en ons leven. Het is voor mij vaak fijn en meestal ook gezellig en grappig om brieven met mensen uit de hemel te schrijven. Zij hebben een mooi overzicht over alles en ervaren veel meer licht en liefde dan wij hier vaak kunnen ervaren. Zij zijn immer weer thuis.


Naast dit werk op deze website, werk ik ook heel graag met kinderen van 0-100 op zielsniveau. Dat doe ik als schrijvend Kindermedium. Daarnaast maak ik Zielstekeningen, Zielswezentekeningen en doe ik allerlei soorten Readings op Afstand. Deze diensten bied ik aan op mijn andere website:

www.sandralaureys.nl

Misschien zie ik je daar....