Diensten:

Ik schrijf brieven met mensen die in de Hemel zijn. Misschien helpt dat jou weer om een stap verder te komen met je gemis en verdriet. In de brief worden soms vragen beantwoord. Ook kan er inzicht worden gedeeld door degene die nu in de hemel is. Hierdoor kun jij dingen hopelijk op een nieuwe manier afsluiten, en weer een stukje lichter verder gaan. Het helpt jou vaak niet alleen, maar soms ook degene die nu in de hemel is kan zijn of haar verhaal aan jou kwijt. Vaak willen jouw dierbaren je laten weten hoe het met ze gaat, waar ze nu staan en wat ze geleerd hebben. Soms staan ze te popelen om iets van zich te laten horen.


De dingen die besproken worden in een Brief uit de Hemel kunnen mooie inzichten zijn, maar ook dingen die ze anders zouden hebben willen doen. Ze willen heel graag liefdevol contact met ons maken. Soms willen ze jou heel graag iets laten weten over jouw situatie, dat kan ook. Het kan zijn dat ze anders naar zichzelf zijn gaan kijken omdat ze dingen hebben geleerd en nu het overzicht meer hebben van hun leven op aarde.


Naast de brieven die ik met overleden mensen schrijf, ontvang ik ook persoonlijke Lichtberichten voor jou of voor iemand aan wie je een Lichtbericht cadeau wilt geven. Dat is een liefdevol bericht van jouw gids of engel. Meer hierover onder kopje Lichtbericht in het menu. Zo hoop ik meer licht te verspreiden in de wereld.

Naast deze diensten werk ik ook graag met ouders en kinderen en eigenlijk iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Meer hierover vind je op mijn andere website: www.sandralaureys.nl


Handig om te weten:


Ons contact gaat via de mail. De brief ontvang je als Worddocument.

Een brief is meestal 1 a 1,5 A4tje lang. Een enkele keer iets langer, maar dat ligt aan degene met wie ik de brief schrijf,

en hoe goed hij of zij de woorden kan overbrengen en hoeveel hij of zij met mij kan en wil delen.

Een brief ontstaat uit een verbinding in de energie, en vanuit liefde. Meestal zijn het niet de letterlijke woorden van die ander, maar is het mijn interpretatie van wat diegene mij laat horen, voelen, zien of weten. Soms komt een overleden dierbare niet zelf naar voren maar neemt een Spirituele helper het woord namens hem of haar.

Ik stel mij volledig open voor degene met wie ik de brief schrijf, ik luister aandachtig en stel vragen.

Helaas worden niet altijd alle vragen beantwoord in de brief. Ik verwoord in de brief wat er verwoord kan en mag worden voor jou.

De brief is altijd een persoonlijke brief voor jou en niet over en voor andere mensen. Je kan hem ook niet voor iemand anders aanvragen zonder toestemming van de ontvanger. Dan is een cadeaubon misschien een liefdevol idee. Dat kan wel. Zo hou ik de lijntjes zuiver en kort.

Een brief uit de hemel kan van jouw man, vrouw, kind, ongeboren kind, vriend, vriendin, vader, moeder, opa of oma zijn.


Vragen over tijd, toekomst en oorzaak van overlijden neem ik niet mee.

Het gebeurd bijna nooit dat ik geen brief kan schrijven met iemand, dan krijg jij jouw geld terug.

Het kan ook zijn dat ik gevoelsmatig geen brief kan en wil schrijven voor en met iemand, dan mag ik jou dit zonder opgaaf van reden, van te voren laten weten.

Ik schrijf graag niet meer dan 1 keer een brief met een persoon in de hemel, zij willen vaak graag vanuit liefde los worden gelaten om vanuit daar weer bij ons te kunnen zijn. Dat is mijn gevoel. Zo creëer ik ook geen afhankelijkheid en kun jij wellicht zelf ook een manier ontdekken om met jouw dierbaren in contact te staan.

Een brief uit de hemel of lichtbericht vervangt geen medicijnen, of andere behandelingen van een dokter, ziekenhuis, specialist, therapeut. Voel altijd goed of je echt klaar bent om een brief uit de hemel aan te vragen. Hoe meer klaar jij er voor bent, hoe beter de woorden kunnen landen.

 

Een brief uit de hemel  kost 50,- incl.btw.

Ik kan je de brief mailen of versturen via de post. Bij versturen via de post komen er 2,- verzendkosten bij.

Als de betaling binnen is ontvang je de brief binnen nu en 2 weken.

Kijk gerust ook eens op mijn andere website en de dingen die ik doe, zoals mijn Bijenwas Zielstekeningen met boodschap:

www.sandralaureys.nl

 

Een brief uit de hemel

Ja! Ik wil een brief uit de hemel.

Kosten 50,- incl.btw.
Lichtbericht

Ja! Ik wil een lichtbericht.

Kosten 25,- incl.btw.